Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Varm Drikke !

Amanda skriver:

Det er forsatt kaldt sellom det begynner og bli varmere. Jeg synes det er ekstra godt med noe varmt å drikke når det er kaldt. Dette er noe av favoritt drikke-ene mine. Kakao og Latte! Det er utrolig godt. Tripper de fleste har smak det. Jeg drikker Toro "Rett i koppen" kakaoen og Nescafe latteMacchiato.Jeg har ikke med den ene favoritt te-en min siden jeg har den ikke hjemme akuratt nå og husker ikke hva den heter. Har du smak disse? Liker du dem ? 


 4 Kommentarer


6 "Ting" jeg elsker

Amanda skriver: 

Vi har ikke blogget på noen dager, sorry. Jeg har sett at mange bloggere har lagt et innlegg/video om ting som irriterer dem eller de hater. Jeg synes det er egentlig helt ok å lese. Masse er jeg jo enig i også, men jeg synes det er så negativt. Så da gjør jeg heller en "Ting jeg elsker" innlegg. Dette er "ting" jeg elsker.

1. Kjempe fine klær/ting på salg! 

2. Søte tekster


3.  En god klem 


4. Rihanna ! 

 5. Tatoveringer og piercinger6. Søte gutter 
Hahaha! Liker/Elsker du noe av disse tingene ? 
3 Kommentarer


Øyenskygge palett !

Amanda skriver:

Jeg fikk mitt første store øyenskygge palett i dag! Det var en litt sen julepresang siden hun hadde bestilt det på nett og da tok det litt tid til det kom. Det utroligt snillt gjort. Jeg er bare helt forelsket i det ! Det er alle de fargene jeg trenger. Jeg bruker ikke så sterke farger men mere naturlige. Tusen takk Susanne!!. Som du kanskje ser på bilde er en av fargene litt knust, det er pga på vei til norge ble den knust. Det gjør ikke så mye siden jeg er kjempe fornøyd med det ! Har bare gått i "kose" klær og lite sminke (Bare concealer siden jeg hadde litt ringer under øynene). Nå sitter jeg å hører på rihanna. Elsker henne! Snakkes :)

Har du øyenskygge palett ? 14 Kommentarer


2013 !

Amanda skriver:

Nå er det endelig 2013! 2012 var et bra år, men jeg håper 2013 blir bedre! Jeg synes selv jeg har forandret meg gjennom året. Kansje ikke sånn stor forsjell mellom den jeg var før og den jeg er nå. Det er jo posetivt syns jeg. Jeg har noen "mål"  som jeg har lyst til å oppnå i 2013.

1. Mange jenter har lyst til å begynne med trenging eller mere, jeg er en av de jentene. Jeg har lyst å komme i form og føle meg bra.

2. Jobbe mere med skolen. Jeg vill ha en bedre karakter og det er jeg fast bestem på så nå er det bare jobbingen igen. 

3. Bli mere posetiv, smile mere og være fornøyd med meg selv! 

Sommeren 2012

Oktober 2012

November 2012

Desember 2012

-Hva er dine "Mål"  2013?11 Kommentarer


Godt nytt år !

Amanda skriver:

Godt nytt år alle sammen! Jeg hadde tenkt å legge ut "Hva jeg fikk til jul" videoen i dag, men jeg fikk det ikke til så jeg gjør det senere. Sykt kjedelig... Nå har jeg kledd på meg for kvelden og skal snart ta på sminke osv.. Jeg har lakket neglene mine med en utrolig fin gull farge fra gina. Den kommer i en sånn pakke med tre andre neglelakker også. Jeg elsker gull! Jeg synes det er kjempe fint til "New year look". Her er outfit-en min for kvelden. 

Beauty - Gina

Ringer - Bikbok

Bluse og skjørt - BikbokSkal kanskje ha disse på meg også. Vet ikke helt enda. (De er gull ikke sølv, ser bare sånn ut på kamera)4 Kommentarer


Bildedryss

Amanda skriver:

Nå sitter jeg her hos Thea. Vi har kos oss med frukt og sjokolade. Veldig koselig! Vi har også tatt noen bilder. Hun har en kjempe søt hytte som jeg er ekstremt forelsket i ! Kjempe søtt.

 13 Kommentarer


Nytt år, nye planer

Begge skriver:

Hei!:) Dere lurer kanskje på hvorfor vi ikke har blogget på en stund. Det er fordi, det har skjedd mye som har kommet i veien for oss begge to. Etter en stund begynnte vi begge to å savne bloggen og bestemte oss for å starte på nytt. Så vi har mange planer om både videoer og innlegg ,og bloggen kommer til å bli basert på skjønnhet,mote og hverdag. Vi håper dere kommer til å syntes at bloggen er spennene og inspirerende og lese.

31 Kommentarer


Søt pynt på 1-2-3

Amanda skriver:

Heija :) Nå er det lenge siden vi har blogget haha ! Ikke bra. Men jeg vil vise dere et lite søt tips til hvordan du kan lett få noen søte roser som du ikke trenger å passe så godt på. Jeg elsker blomser, men jeg kommer ikke på å stelle dem. Så her er det tips til dere som er lik meg. 

Du trenger: 

Roser 

oasis 

en form som du kan ha oasisen oppi

saks
ser det ikke lett ut? 5 Kommentarer


Bildedryss

Amanda skriver:

Heija!  Jeg skal gå å se hairspray nå snart.Jeg elsker filmen så nå skal jeg se musikkalen også! Jeg blir borte Mandag-Torsdag det er ikke noe gøy. Jeg skal lære om unge & rus så da skal jeg og en annen i klassen reise vekk på en annen skole og lære om det. Men er er noen bilder jeg har tatt: Jeg er kjempe glad i Høsten ! 

Synes? 16 Kommentarer


Halloween Look !

Amanda skriver: 

Heija! I dag er det halloween! Jeg har denne looken til halloween. Det er en glam zombie.. haha. Nei jeg skal ikke gå halloween det er jeg litt stor fr! 

Haha Synes ? 15 Kommentarer


Video - Høsten !

Heija ! Vi laget en video som er et veldig simpelt høstantrekk. Vi håper du for insperasjon fra denne videoen. 

ENJOY 

 (Sett tannhjulet på 1080HD for bedre bilde!)43 Kommentarer


Mitt selskap!

Amanda skriver: 

Hellu! I går feiret jeg bursdagen min. Egentilg har jeg bursdag 1.okt men det er på en mandag så jeg feiret den da. Jeg hadde det kjempe koselig. Da bakte vi noen kaker osv.. Så jeg tenkte jeg kunne vise dem her! De ble kjempe gode! Det er en smartis kake og cupcakes. Vist dere vill kan jeg skrive oppskriften på kaken og cupcakesene. Synes? 

 

 31 Kommentarer


VIDEO - Spørsmål

 

Sorry for 0 blogging igår, det ble utrolig stress og fikk ikke til. Her er en video som forklarer oss litt mer :)!

snu tannhjulet til 1080 HD for bedre bilde! 

ENJOY

 8 Kommentarer


Høst !

Amanda skriver:

Hellu! Lang dag på skolen i dag off! Bare kjedelige fag på en dag! Nå er jeg endelig hjemme da. Jeg ville vise dere et antrekk som jeg liker utroligt godt! Det er et koseantrekk men forsatt ganske pent. Det passer perfekt til høsten siden nå er det mye plomme rødt og det er veldig inn nå. Det er perfekt her i norge siden det begynne og bli kjøligt ute siden genseren er god og varm. Smykket er litt tungt men det pynter opp antrekket så jeg går med det uansett. Haha smarte Amanda ...  Hva synes dere?

 61 Kommentarer


Tilbake ... IGJEN!

Begge skriver:

Hellu! Vi er nå tilbake igen haha. Vi har hatt en "pause", men vi er endelig tilbake! Vi har begge savna bloggen veldig mye. Vi har mange videoer som kommer på bloggen. Hurra! Så nå kommer bloggen til og ha mye humor og tips til dere. Jeg håper dere som leser her nå kommer til å følge med på bloggen. Puss,Puss Så Får Du En Suss !

30 Kommentarer


hits