Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Varm Drikke !

Amanda skriver:

Det er forsatt kaldt sellom det begynner og bli varmere. Jeg synes det er ekstra godt med noe varmt å drikke når det er kaldt. Dette er noe av favoritt drikke-ene mine. Kakao og Latte! Det er utrolig godt. Tripper de fleste har smak det. Jeg drikker Toro "Rett i koppen" kakaoen og Nescafe latteMacchiato.Jeg har ikke med den ene favoritt te-en min siden jeg har den ikke hjemme akuratt nå og husker ikke hva den heter. Har du smak disse? Liker du dem ? 


 4 Kommentarer


6 "Ting" jeg elsker

Amanda skriver: 

Vi har ikke blogget på noen dager, sorry. Jeg har sett at mange bloggere har lagt et innlegg/video om ting som irriterer dem eller de hater. Jeg synes det er egentlig helt ok å lese. Masse er jeg jo enig i også, men jeg synes det er så negativt. Så da gjør jeg heller en "Ting jeg elsker" innlegg. Dette er "ting" jeg elsker.

1. Kjempe fine klær/ting på salg! 

2. Søte tekster


3.  En god klem 


4. Rihanna ! 

 5. Tatoveringer og piercinger6. Søte gutter 
Hahaha! Liker/Elsker du noe av disse tingene ? 
3 Kommentarer


Øyenskygge palett !

Amanda skriver:

Jeg fikk mitt første store øyenskygge palett i dag! Det var en litt sen julepresang siden hun hadde bestilt det på nett og da tok det litt tid til det kom. Det utroligt snillt gjort. Jeg er bare helt forelsket i det ! Det er alle de fargene jeg trenger. Jeg bruker ikke så sterke farger men mere naturlige. Tusen takk Susanne!!. Som du kanskje ser på bilde er en av fargene litt knust, det er pga på vei til norge ble den knust. Det gjør ikke så mye siden jeg er kjempe fornøyd med det ! Har bare gått i "kose" klær og lite sminke (Bare concealer siden jeg hadde litt ringer under øynene). Nå sitter jeg å hører på rihanna. Elsker henne! Snakkes :)

Har du øyenskygge palett ? 14 Kommentarer


2013 !

Amanda skriver:

Nå er det endelig 2013! 2012 var et bra år, men jeg håper 2013 blir bedre! Jeg synes selv jeg har forandret meg gjennom året. Kansje ikke sånn stor forsjell mellom den jeg var før og den jeg er nå. Det er jo posetivt syns jeg. Jeg har noen "mål"  som jeg har lyst til å oppnå i 2013.

1. Mange jenter har lyst til å begynne med trenging eller mere, jeg er en av de jentene. Jeg har lyst å komme i form og føle meg bra.

2. Jobbe mere med skolen. Jeg vill ha en bedre karakter og det er jeg fast bestem på så nå er det bare jobbingen igen. 

3. Bli mere posetiv, smile mere og være fornøyd med meg selv! 

Sommeren 2012

Oktober 2012

November 2012

Desember 2012

-Hva er dine "Mål"  2013?11 Kommentarer


hits