Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Mitt selskap!

Amanda skriver: 

Hellu! I går feiret jeg bursdagen min. Egentilg har jeg bursdag 1.okt men det er på en mandag så jeg feiret den da. Jeg hadde det kjempe koselig. Da bakte vi noen kaker osv.. Så jeg tenkte jeg kunne vise dem her! De ble kjempe gode! Det er en smartis kake og cupcakes. Vist dere vill kan jeg skrive oppskriften på kaken og cupcakesene. Synes? 

 

 31 Kommentarer


VIDEO - Spørsmål

 

Sorry for 0 blogging igår, det ble utrolig stress og fikk ikke til. Her er en video som forklarer oss litt mer :)!

snu tannhjulet til 1080 HD for bedre bilde! 

ENJOY

 8 Kommentarer


Wants from Nelly

Veronica skriver :

Jeg er blitt utrolig lei av mine gamle kjoler og ikke minst sko og har veldig lyst på noen nye. Nelly har alle sorter kjoler inne, enten om du vill ha skikkelig fest kjole eller om du vil ha en helt normal kjole som passer til hverdag og enkle selskaper og det samme i sko. Jeg som sikkert mange andre av dere har så har jeg problemer med å bestemme meg om hvilken kjole og hvilken jeg skal bestille osv.. Så jeg ville høre DERES meninger om hvilke dere likte best. Hvilken kjole likte DU best ? :) 

Kjole 1 HER.    Kjole 2 HER.      Kjole 3 HER.


Kjole 1 HER.   Kjole 2 HER.  Kjole 3 HER.

 

 37 Kommentarer


VIDEO - Sid Dance


 ENJOY57 Kommentarer


Høst !

Amanda skriver:

Hellu! Lang dag på skolen i dag off! Bare kjedelige fag på en dag! Nå er jeg endelig hjemme da. Jeg ville vise dere et antrekk som jeg liker utroligt godt! Det er et koseantrekk men forsatt ganske pent. Det passer perfekt til høsten siden nå er det mye plomme rødt og det er veldig inn nå. Det er perfekt her i norge siden det begynne og bli kjøligt ute siden genseren er god og varm. Smykket er litt tungt men det pynter opp antrekket så jeg går med det uansett. Haha smarte Amanda ...  Hva synes dere?

 61 Kommentarer


VIDEO - 10 Kjappe

 

Nå er det klart for vår første video på denne bloggen, og vi skal låve dere at dere har mye mer i vente! Siden vi er ny på denne bloggen så tenkte vi at vi skulle lage en video som beskriver oss selv litt kort så ja, here you go :) Og om du vet om noen videoer du vill se av oss senere så sleng igjen en kommentar ! 

ENJOY 

 58 Kommentarer


Tilbake ... IGJEN!

Begge skriver:

Hellu! Vi er nå tilbake igen haha. Vi har hatt en "pause", men vi er endelig tilbake! Vi har begge savna bloggen veldig mye. Vi har mange videoer som kommer på bloggen. Hurra! Så nå kommer bloggen til og ha mye humor og tips til dere. Jeg håper dere som leser her nå kommer til å følge med på bloggen. Puss,Puss Så Får Du En Suss !

30 Kommentarer


hits