Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Godt nytt år !

Amanda skriver:

Godt nytt år alle sammen! Jeg hadde tenkt å legge ut "Hva jeg fikk til jul" videoen i dag, men jeg fikk det ikke til så jeg gjør det senere. Sykt kjedelig... Nå har jeg kledd på meg for kvelden og skal snart ta på sminke osv.. Jeg har lakket neglene mine med en utrolig fin gull farge fra gina. Den kommer i en sånn pakke med tre andre neglelakker også. Jeg elsker gull! Jeg synes det er kjempe fint til "New year look". Her er outfit-en min for kvelden. 

Beauty - Gina

Ringer - Bikbok

Bluse og skjørt - BikbokSkal kanskje ha disse på meg også. Vet ikke helt enda. (De er gull ikke sølv, ser bare sånn ut på kamera)4 Kommentarer


Innkjøp - 27/12-2012

Veronica skriver :

Denne videoen ble lagt ut litt senere enn hva jeg hadde planlagt, men bedre sent enn aldri. Jeg syntes det er mye enklere å lage video enn hva å ta bilder og legge dem inn på pcen osv. 
Håper dere liker videoen og legg gjerne igjen e kommentar om hva du syntes i kommentarfeltet ! :)13 Kommentarer


Bildedryss

Amanda skriver:

Nå sitter jeg her hos Thea. Vi har kos oss med frukt og sjokolade. Veldig koselig! Vi har også tatt noen bilder. Hun har en kjempe søt hytte som jeg er ekstremt forelsket i ! Kjempe søtt.

 13 Kommentarer


SminkeVideo- Double Eyeliner

Veronica skriver :

Da var det på tide med den første sminkevideoen. Har du noen tips om hva den neste kan være så legg gjerne igjen en kommentar ! :)

 28 Kommentarer


Amanda Vs Veronica

 

Veronica skriver :

 Sorry for dårlig kvalitet, ble filmet seint på kvelden igår og da ble det litt mørkt..

Kom med forslag om hva vi kan gjøre :) 32 Kommentarer


Outfit !

Amanda skriver:

Kjenner det er godt å komme tilbake til bloggen igen. Jeg har savnet dere lesere! Jeg håper dere forsatt vill lese bloggen vår. I dag tenkte jeg bare at jeg kunne legge ut dagens outfit. Jeg liker veldig godt denne looken siden den er veldig simpel og ren. 

-Hva syns dere ?48 Kommentarer


Nytt år, nye planer

Begge skriver:

Hei!:) Dere lurer kanskje på hvorfor vi ikke har blogget på en stund. Det er fordi, det har skjedd mye som har kommet i veien for oss begge to. Etter en stund begynnte vi begge to å savne bloggen og bestemte oss for å starte på nytt. Så vi har mange planer om både videoer og innlegg ,og bloggen kommer til å bli basert på skjønnhet,mote og hverdag. Vi håper dere kommer til å syntes at bloggen er spennene og inspirerende og lese.

31 Kommentarer


hits